Undervisning för egna företagare

Är du egen företagare eller ska bli det? Vill du själv ta hand om din bokföring men känner att du har ett stort motstånd mot siffror eller av annan anledning tycker att det är svårt att komma i gång på egen hand? Då kan jag hjälpa dig!

Min styrka ligger i att jag snabbt ser vad du har för möjligheter och svagheter och därifrån skapar jag en stärkande lärmiljö där du stegvis går framåt och snart kan du själv ta hand om din egen löpande bokföring. Du får efter några tillfällen arbeta på egen hand med mig som support och ”övervakare”. Här använder vi oss av den nya tekniken ex. genom att ha nätbaserade bokföringsprogram. Vi kan då samtidigt gå in i din bokföring från två olika platser. På sikt sparar du pengar och du får en bättre kontroll över din ekonomi i ditt företag.

Jag har arbetat med bokföring i aktiebolag (där det också var anställda) och i handelsbolag i 3 år. Själv har jag en enskild firma. Jag gör inte bokslut men jag kan lära dig att skapa verikationer, göra momsredovisningar, betala ut löner, betala in arbetsgivaravgifter och rent allmänt ge dig en förståelse för hur redovisningarna är uppbyggda. Jag hjälper dig skapa arbetsrutiner för bokföringen som passar dig och din vardag.

Du kan välja att arbeta med ett internetbaserat bokföringsprogram t.ex. Fortnox, Visma eller Speedledger eller icke nätbaserade program t.ex. iOrdning.

Hör av dig så gör vi upp en plan som passar dig

Priset är 500 kr/timme exklusive moms.

Resekostnad kan tillkomma om du vill vara hemma hos dig eller på din arbetsplats om platsen ligger långt ifrån, se min prislista. Om du bor nära kommer jag inte ta betalt något för resekostnaden.